NickJean

Nickjean is een Nederlandse modemerk dat sinds 2001 veel succes heeft in zowel binnen- als buitenland. Maar de Hollandse details zijn altijd terug te zien in de collecties van het merk. Zo blijven de details in de kleding altijd Nederlands, hierbij is een goed voorbeeld de drie kruisjes die terug te zien zijn in het logo, die natuurlijk voor Amsterdam staan.

Nickjean is gespecialiseerd in het combineren van diverse modetrends met de wensen van de vrouw die graag Nickjean draagt. Dit resulteert in een fashionable broek met een geweldige pasvorm en een comfortabele fit. Het broekenmerk is van hoge kwaliteit en voert de nieuwste ontwerpen en details door in de collecties. Het voornaamste doel van het merk is om vrouwen een broek aan te kunnen beiden waarin zij zich optimaal voelen door de perfecte pasvorm. Daarbij moet de broek gemaakt zijn van de mooiste kwaliteiten en aangeboden kunnen worden voor een betaalbare prijs. De broeken zijn allemaal afgewerkt met bijzondere labels, stiksels, borduursels en speciale details.

 

Met de focus op denim brengt NickJean onder het label NickJean // DENIM ook een denim collectie met de nieuwste wassingen en bijzondere details. Ook hier geldt weer dat de basis is om een steeds terugkerende perfecte pasvorm te ontwerpen.

 

NickJean is verkijgbaar bij Beach Boetiek Katwijk in de Princestraat in Katwijk aan Zee.