Aaiko

Geliefd en stoer. Dat is wat de naam Aaiko betekend in het Japans en in het Germaans. Beide woorden geven dan ook duidelijk het merk weer en leggen ze de basis voor iedere collectie. Dit geeft het merk dan ook een duidelijk en uitgesproken karakter. 

Het Nederlandse modelabel is inmiddels tot ver over de grens verkrijgbaar en dit is dan ook preceis waar ontwerpster Pauline Brakenhoff haar inspiratie vandaan haalt. De inspiratie voor de diverse collecties wordt namelijk gehaald uit alle culturen over de wereld. Door middel van de reizen die de ontwerpster maakt kan ze het DNA van het merk bepalen. Dankzij dit DNA is het merk ontzettend toegankelijk, vernieuwend en past het merk zowel op de catwalk als in het straatbeeld. Ook is natuurlijk de drager van het merk een grootte inspriatiebron. De behoefte en unieke wensen van de Aaiko vrouw zijn heel belangrijk bij het ontwikkelen van iedere collectie. 

Eigentijds, vernieuwend en gemaakt voor de vrouw die weet wat ze wil. Dat is waar Aaiko voor staat. Aaiko is een combinatie van bijzondere technieken, de allerbeste stiffen en toepassing van details. De collecties van Aaiko zijn verkrijgbaar bij Beach Boetiek Katwijk in de Princestraat in Katwijk.