Transfer

Transfer Fashion is een modemerk gevestigd in Amsterdam. De kleding van het merk is comfortabel, sportief, vrouwelijk en stijlvol tegelijk. De visie van het merk is om actueel te zijn, modisch en innoverend. De mode is ready-to-wear. Alle grote ontwikkelingen worden gevolgd door Transfer waar door de kleding ook altijd up-to-date is.

De beleving van mode moet vergroot worden in de winkels. Hierom wordt wekelijks de collectie van het merk geupdate. De eerste collecties van het merk waren klein en bestonden voornamelijk uit truien. Inmiddels biedt Transfer kledingstukken voor elke dag van de week en elk moment van de dag. De kledingstukken hebben ieder unieke details als sierstiksels, kans, glitters en plooien.

De kleding is draagbaar en vrouwelijk. Er wordt gebruik gemaakt van bijzondere materialen en garens, hierdoor onderscheidt het merk zich van andere merken en wordt er een uniek beeld gecreëerd. Transfer houdt zich aan bepaalde kleurthema’s en goede basics waardoor er binnen de collectie verschillende combinatiemogelijkheden ontstaan. Dit is dan ook direct de kracht van het merk. Binnen de collectie van het merk kun je eindeloos combineren en alles kan met elkaar gedragen worden.

 

Transfer is verkrijgbaar bij Beach Boetiek Katwijk in de Princestraat in Katwijk.