Expresso

Het Nederlandse modemerk Expresso Fashion is al een aantal seizoenen verkrijgbaar bij Beach Boetiek Katwijk. Expresso heeft een duidelijk eigen handschrift en uitgesproken vrouwelijke ‘handtekening’. Sterke punten accentueren en zwakkere punten verbloemen, dat is wat Expresso wil bereiken met de collecties. Daarbij heeft Expresso een goede pasvorm, een maatvoering die loopt van maat 34 t/m maat 46 en staan elegantie, comfort, originaliteit en individualiteit voorop.

Beach Boetiek Katwijk én Expresso vinden het belangrijk dat jij je mooi voelt van buiten en van binnen. Daarbij zet Expresso zich ook nog eens in voor een maatschappelijk verantwoorde productie. Het merk ziet toe op goede arbeidsomstandigheden in de fabrieken, er wordt waar kan gewerkt met duurzamere materialen en wordt er structureel gedoneerd aan goede doelen en maatschappelijke initiatieven.

Expresso is een trendy en stijlvol merk met items voor werk, casual en natuurlijk ook voor een feestje. Elegante mode met oog voor detail.