Jane Luskha

Jane Lushka is een Nederlands merk dat vijf jaar geleden de markt opkwam met een collectie van jurkjes. Omdat het merk al snel veel vraag kreeg naar andere items zijn de zusjes Jane en Lushka begonnen met het ontwerpen van uitgebreidere collecties. De collecties hebben een perfecte combinatie tussen draagcomfort en uitstraling. De twee zusjes ontwerpen en produceren alles zelf en bieden een totaal concept waardoor er naar hartenlust gecombineerd kan worden met de collectie.

Jane Lushka laat zich inspireren door de Nederlandse vrouw die altijd in ontwikkeling is en dat ook terug laat zien in haar kleding. De collecties zijn elegant maar met een sportieve touch. Hierdoor zijn de items comfortabel, makkelijk draagbaar maar toch ook elegant. De twee zussen weten goed wat de Nederlandse vrouw graag wil dragen en laten zich hier dan ook door inspireren. Het merk is altijd in beweging en speelt in op de diverse modehypes en natuurlijk op de vraag van de klant.

Jane Lushka speelt natuurlijk in op de diverse seizoenen. Ieder seizoen is er dan ook een nieuwe collectie op de markt waarbij het assortiment aangepast wordt aan de vraag van dat moment. Door de mooie kwaliteit is een goede pasvorm gegarandeerd en wordt de kleding gedragen met veel plezier.