Juffrouw Jansen

Juffrouw Jansen is een elegant modemerk. Klassieke combinaties met een tijdloze stijl. Juffrouw Jansen laat zich graag inspireren door filmklassiekers en stijliconen, waarbij Coco Chanel een goed voorbeeld is. Naar haar leeftijd is het slechts gissen, stijl is tijdloos.. Een van de uitspraken van Coco Chanel die ook goed bij het modemerk aansluit. Oude tijden laten herleven met vrouwelijke silhouetten en een flinke dosis fun, dat is Jufrouw Jansen. Daarnaast houdt ze van reizen en is ze trots op haar Hollandse nuchterheid. 

De jurk is toch wel de key item als je denk aan de collecties van Jufrouw Jansen. In de uitgebreide collectie vind je een jurk in elke pasvorm, print en kleur. Of het nu gaat om een jurk die je graag casual wilt dragen, netjes naar het werk of een jurk voor een feestje.. Jufrouw Jansen heeft het in haar collectie! En dankzij het gebruik voor soepele kwaliteiten hebben items in de uitgebreide collectie een perfecte pasvorm en ook een uitstekende draagcomfort. 

Ook Jufrouw Jansen draagt toch het allerliefste zwart met een knipoog naar stippen, strepen en dierenprints. Mooie structuren en vele kleurcombinaties resulteren in een collectie vol met lievelingsitems. Al deze items zijn ontworpen om op meerdere gelegenheden te kunnen dragen. Multifuntioneel met oog voor detail en hier een daar wordt er geflirt met spannende stoffen en kleuren combinaties.