KYRA

Bekijk onze collectie op onze Whatsapp-catalogus 0682617613, of check onze Instagram of Facebook!

Het nederlandse merk Kyra & Ko wordt ontworpen door het duo Lidwien en Kyra. Zij zijn het in 2003 met het eigenzinnige merk gestart. De stijl van Kyra & Ko herken je direct door het unieke gebruik van kleuren en patronen. De ontwerpers van het merk stoppen veel van hun persoonlijkheid in de collecties waardoor de collecties een eigen stijl gekregen hebben.

Het op en top vrouwelijke merk wordt ontworpen voor en door vrouwen en dit is duidelijk terug te zien. Doordat er ingespeeld wordt op alle modehypes is de collectie altijd up-to-date maar worden altijd aangepast aan de collectie van Kyra & Ko. Een vrouwelijke collectie waarin de rondingen van het vrouwelijke lichaam op de juiste manier benadrukt en soms juist verhuld worden. De collecties van het merk zijn ontzettend veelzijdig en hierdoor is de collectie draagbaar voor alle gelegenheden. Daarbij wordt door de ontwerpers zelf een keuze gemaakt voor de meest geschikte kleuren en natuurlijk de meest comfortabele materialen.

Klassieke items met oog voor detail, veelzijdig en afgewerkt met onverwachte elementen die de collectie een stoere finishing touch geven.