Selecteer een pagina

Wie zijn wij

Beach Boetiek is al decennia lang niet meer weg te denken in de Princestraat, maar wist u dat wij ooit aan de Drieplassenweg als Drieplassenboetiek begonnen zijn? Toen verkochten wij dames- én herenmode. Dit was de eerste boetiek in Katwijk. Margreet runde de winkel samen met haar broer Henk. Ondertussen zit de winkel al bijna 60 jaar op Princestraat 31 en is er het één en ander veranderd. Wij verkopen nu alleen nog dameskleding, zijn 2x zo groot geworden (250m2) en dochters Jeanette en Marleen zijn ook volop in het bedrijf aanwezig.

Beach Boetiek blijft vernieuwen en wij doen veel inspiratie op mode-evenementen, maar ook zeker als we met zijn drieën een dagje of weekendje uit zijn. Dan blijven de raderen draaien en daar komen vaak de leukste ideeën uit.

Verder vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt in de winkel, en hebben wij een ruime koffietafel staan voor een ‘bakkie’ om je shopsessie gezellig af te sluiten.

7 jaar geleden zijn wij begonnen met een 2e winkel Sandbeach, direct aan de overzijde op Princestraat 32. Dit is intussen uitgegroeid tot een heel eigen winkel, met jonge merken als MyJewellery, Lofty Manner en Harper & Yve.